dijous, 10 de març del 2016

Jornada 14: CP Manlleu 3 - Veterans CP Vilanova 6

Crònica de dimarts: La primera visita que fem com a veterans a Manlleu, ens vam presentar amb lo just, com ja ens va passar a Congrés i Cerdanyola. En el primer vàrem guanyar i en el segon vàrem perdre.
Tot indicava que el partit seria difícil doncs l'entitat del rival i la classificació dels manlleuencs feia pensar en una victòria local i més quan els vilanovins ens presentàvem amb un equip ple de baixes.
El partit començava amb els dos equips en zona i els locals controlant més la pilota que nosaltres, en una acció afortunada, un xut que surt mossegat, sorprèn l'Eduard i situa el primer gol local en el marcador.
Però un Jordi Orus, que va estar en estat de gràcia, doncs dels 6 gols 5 van tenir el seu segell. Doncs en una jugada personal, va col·locar la pilota  a l'escaire fent l'empat i donant esperances al nostre equip per tal de seguir competint el partit.
Però la insistència local amb els llançaments de lluny van tenir el seu fruit i un xut llunyà d'en Callís que li surt amb una potència bàrbara es col·la per l'escaire de l'Eduard, imparable.
Semblava que el Manlleu a partir d'aquí podria anar-se'n en el marcador, però el Jordi en va fer dos de seguits, fent que arribéssim a la mitja part nosaltres per davant del marcador. El nostre contraatac va funcionar però no ens refiaven gaire, el rival apretava molt.
segona part, ells canvien el porter, i el "Coro" comença a liderar l'atac del Manlleu, però un estel·lar Eduard impedeix la reacció local, que anava incrementant la pressió i en aquestes fan la desena falta.
La corresponent falta directa la transforma el Jordi, posant un sorprenent 2-4 en el marcador, que posa nerviosos al locals i que tot seguit es veuen superats per una jugada personal de l'Eloi fent el 2-5 a falta de 10 minuts pel final.
La pressió local augmenta i en una falta treta ràpidament, sorprenen la defensa vilanovina mal col·locada i redueixen el marcador, queden 7 minuts on les forces visitants eren justes, sense canvis i aguantant la pressió a tota la pista dels locals, semblava que al final podria fer-se molt llarg per nosaltres.
Però els locals molt pressionats no varen tenir paciència i a base de transicions ràpides i llançaments des de qualsevol posició feien que els minuts passaven i en aquestes el Jordi aconsegueix tallar una pilota en defensa i en jugada personal aconsegueix el 3-6 definitiu a falta de 4 minuts, que podia haver incrementat si quan els locals fan la 15ena falta, aprofites la falta directa que va fallar. Però no se li pot retreure res al Jordi, doncs els seus 5 gols van fer que guanyéssim un partit molt complicat i jugat amb molt d'ofici i veterania.

Foto final del partit.
I avui desprès de recuperar un jornada, juguem el partit que toca en aquesta jornada, que serà a partir de les 22 hores al pavelló de les Casernes, davant un Congrés que segur donarà feian i que vindrà amb ganes de poder tornar-nos la desfeta que van patir ells a casa seva contra nosaltres. Esperem recuperar efectius per avui, encara que "visto lo visto", més val anar justets que amb canvis, sembla que l'equip es motiva més i les coses surten millor, a veure que passa aquesta nit. Quin CP Vilanova ens trobarem, el de dimarts o el d'altres partits on l'encert i els errors col·lectius han marcat resultats negatius, esperem encadenar dos resultats positius per encarar els dos pròxims partits que tenim la pròxima setmana. Dimarts a Calafell i divendres a Mollet.