dijous, 23 de febrer del 2012

14a Jornada: Veterans C.P. Vilanova - Sarrià C.H.

Divendres 24 tornem a la competició o no?


Uns estaran encara fent "EL PAQUITO XOCOLATERO"!!!!


 Altres esparant que el sol s'envagi, perquè són animals de nit!!!


Uns "toreando" pel carrer en busca del cubata!!!


I altres esperant, esperant, esperant, es faran grans i seguirà sent l'únic que aguanta la bandera!!


I els demés perquè no els he trobat que si no també veuríeu quines pintes. Visca el Carnaval!!!

Pel que respecte al contrari, es presentarà el Sarrià HC al partit? S'ajornarà abans el partit? Avui dijous 23 encara no tenim noticies d'ajornament, a veure que passa!!! De moment estem tots convocats.

NOTA INFORMATIVA: El partit contra el Cubelles encara no està decidit on es jugarà, per problemes logístics el pavelló de la Pl. de les Casernes no està útil per la pràctica de l'hoquei patins per la celebració de la Copa del Rey a Vilanova i l'ocupació de la pista del pavelló del Garraf. Tots el partits que es juguen aquell cap de setmana per part la base del Club, es possible que es juguin a la pista de l'OK lliga instal·lada al pavelló del Garraf. Com que el partit contra el Cubelles es el divendres, es possible que es jugui desprès dels quarts de final entre el C.P. Vilanova i el Shum Maçanet. Tot això està encara per confirmar. Així que amics Veterans estigueu alerta!!!

2 comentaris:

  1. Jo, de vosaltres, els convidaria a Carnaval als de Cubelles. Ahir, estaven molt graciosos amb el seu New Look!

    ResponElimina
  2. Segur que més d'un d'ells es va passar algún dia per Vilanova, doncs més d'un cop t'els trobes per aquí. El nostre Carnaval es tant participatiu i tant obert a la gent, que tothom és ben rebut, per això és el millor Carnaval del món mundial!!

    ResponElimina

Arxiu del blog