dimecres, 4 de març del 2015

Jornada 17: UE Horta 2 - Veterans CP Vilanova 6

Crònica: Ahir la nit, un cop més, anàvem justets d'efectius a un desplaçament. S'està tornant una tradició. I així i tot els partits els estem competint i els estem lluitant, però fins ahir la nit no vàrem tenir la recompensa de una victòria fora de casa.
El partit començava de la millor manera, només portàvem deu segons, que vàrem generar una jugada col·lectiva espectacular que va acabar amb la pilota al pal. Aquest era el nostre primer avís del que passaria durant el partit.
Per cert partit jugat no a la tradicional i històrica pista del Horta, si no en la nova de parquet que tenen. Una pista que rellisca molt, però que la pilota circula amb velocitat i en la qual es pot patinar bé.
Als 5 minuts el David va engaltar un fort xut i va fer el primer i pocs minuts desprès el Jordi, culmina una jugada d'equip fent el segon. El partit el teniem nosaltres controlat, tant era així que ens vam confiar molt i vam baixar la intensitat, fent que l'Horta comences a tenir oportunitats que un inspirat Eduard parava una derrera un altre, van ser minuts on el partit anava d'una porteria a l'altre i on els porters van ser els protagonistes. Demanem temps mort per tornar a reconduir el partit i a la primera jugada el David culmina un 3 contra 2, fent el tercer, un minut abans del descans.

Foto feta per la nostra fidel seguidora, la victòria va per tu!!

La segona part seguim controlant el partit, però l'Horta a base d'insistència aconsegueix una passada el segon pal que remata sol el davanter de l'Horta per inaugurar el marcador local.
Van ser 5 minuts on l'Horta ens va ha apretar, on no ens van entrar les ocasions. Però vam saber patir i més quan un penal el transformen i posen el 2-3 en el marcador a falta de 15 minuts.
Ajustem la defensa una mica, ens armem de paciència i un quart gol als pocs minuts d'ajustar-se el marcador, fa que la calma torni a l'equip.
Els deu últims minuts va ser un recital de parades del porter local, que així i tot no va poder amb el tercer gol del David en el seu compte personal, ni amb un llançament creuat del Jordi a poc d'acabar.
Tres punt i fora de casa, que ens ho mereixem i desprès de tants partits lluitats fins al final i sense la recompensa de la victòria.
El pròxim partit s'ha ajornat a la següent setmana, una setmana que farem doblet, segurament el dimarts 17 contra el Ripollet i el dijous 19 contra el Barça.
A seguir disfrutant d'aquest meravellós esport.

Foto final dels veterans dels dos equips.