dimecres, 18 de març del 2015

Jornada 18: Veterans CP Vilanova 5 - HC Ripollet A 5

Crònica: Podria copiar cròniques passades de partits anteriors, perquè ahir es va tornar a repetir el guió. Bon partit el nostre, vam perdonar a la primera part, com molts partits aquesta temporada, dos minuts tontos fan que ens empatin, i a la segona part dos faltes directes en contra discutibles, van fer que ens empatessin.

Panoràmica de la pista de joc, hi han més jugadors del que toca!!
Comença el partit amb un Ripollet amb una defensa mig oberta i mig tancada que basculava molt, nosaltres apratem una mica i en una passada tallada pels davanteres vilanovins el Jordi Orus fa el seu primer gol dels 4 que va fer ahir la nit.
En una jugada que no semblava perill i quan portem ja 15 minuts de partit en fan l'empat amb un llançament de prop que agafa desprevingut al Eduard.
A la següent jugada l'Oscar treu una arrossegada desde la cantonada sense angle que es col·la per l'escaire de la porteria, un golàs!!!
I a 6 del final de la primera part i amb l'inici de les rotacions per part nostre el Jordi fa el tercer aprofitant un rebot que l'afavoreix per marcar.
Sembla que ho tenim, però aquí venen un 5 minuts fatídics. Molt mal defensats i molt mal atacats, on el Ripollet aprofita dos jugades per darrere de la porteria per fer dos gols per sota les cames de l'Eduard. Inexplicable per cert com havíem deixat entrar dins el partit el nostre rival d'ahir quan quasi el teniem quasi fora del partit.
Resultat a la mitja part i que al final també seria el mateix
La segona part seguim amb les rotacions i sembla que l'equip es possessiona millor, la defensa no pateix i l'atac es bo, tenim ocasions per marcar, de l'Eloi i el Jordi, però no estem encertats. El Salvador en aquests 10 minuts va donar molta profunditat i una internada seva, l'acaba aprofitant el Jordi per fer el 4-3.
Però ahir unes decisions una mica dubtoses va fer que el Ripollet obtès a poder estar dins el partit. Primer un penal. Rigorós. Primer perquè està al límit de l'àrea i segons on estàs de la pista podia semblar que estigues dins o fora, i segon perquè ve precedida d'un llençament al cos del David, que impacte en l'entrecuix i quan cau la pilota va a parar al peu, amb la jugada continuada el àrbitre va interpretar que en treia profit de l'acció. Discutible, però el va xiular

.
L'Eduard el para, però la jugada continua i el remat no el pot parar. Tornem a empatar.
Però al minut tornem a posar-nos per davant. El millor gol de la nit una triangulació ràpida, precisa i amb pocs tocs amb la defensa ben possessionada per part del Ripollet, però que amb els pocs tocs i la precisió varem salvar i fer que el Jordi tornès a fer gol, el cinquè.
Quedaven 8 minuts pel final, i vam tornar a jugar malament com al final de la primera, imprecisions, nervis, males decisions, i al final una falta a la frontal, interpreta l'àrbitre que és l'últim home i xiula falta directe, sense expulsar amb blava, ni marcant la falta personal, curiós el contrasentit. Gol i empat.
Faltaven 2 minuts i mig, quan l'àrbitre per compensar l'error de la falta directe, xiula un penal que només veu ell, i el defensa del Ripollet i el nostre davanter. Penal que llença el David, però que no transforma.
No en tenim cap ocasió clara d'aquí fins al final, ho intentem però no surt. Ells contents amb l'empat. Nosaltres a mitges, anem sumant, però com ens costa guanyar un partit!

Sopar dels dos equips veterans, esperant de trobar data per jugar el partit de la 1a volta.
I demà al Palau contra el tot poderós Barça, a veure quina nit tenim.