dimecres, 25 de març del 2015

Jornada 20: Veterans CP Vilanova 3 - CF Cuatro Vientos 3

Crònica: Ahir un altre cop es va repetir el guió. Molt bona primera part nostre i remuntada final per part del Cuatro Vientos que ens deixa mig contents per haver plantat cara a un equip dels equips de d'alt, però que no varem aconseguir guanyar per dos minuts.

Foto veterana entre els dos equips.
El partit no comença gaire bé, el Cuatro Vientos troba una defensa tova i mal col·locada per part nostre i l'Eduard s'ha de multiplicar per moments, doncs els llançaments exteriors són aturats per ell però el rebot i la conseqüent rematada també aconsegueix aturar-la. Al final es tanta la insistència que ens fan el primer de la nit.
L'equip no estava còmode, l'equip tenia que assentar-se en el partit i marcar el ritme d'aquest.
Així intentem no accelerar i donar més pausa al nostre joc. En una  jugada que no tindria que generar perill, doncs el Juanjo anava sol cap a la porteria contraria rodejat de tres rivals, aquest es treu una llançament picat, que dona al pal i al patí del porter i la pilota s'introdueix a porteria.
Aquest gol ens dona confiança i seguretat i tenim els millors minuts a la pista, quedaven deu per finalitzar quan en una bona contra el Jordi arrossega la pilota a l'escaire. Quin gran gol!  feia justícia a les ocasions que estàvem tenint i que no transformaven. Mentre l'equip visitant no trobava la manera d'entrar en una defensa més ben possessionada que al començament del partit.
Arribem al descans, fem rotacions, aquestes ens fan no ser tan ofensius, però el nivell defensiu es bo tenim el partit més o menys on volíem i ara necessitaríem una mica de sort. L'Eloi en dos accions clares ho va tenir, una el porter local va estar molt encertat i l'altre la defensa va fer falta dintre l'àrea per evitar el bon remat de l'Eloi, i l'àrbitre no va voler xiular.
Falten 15, ens fan l'empat, amb una jugada en la qual en els tres últims partits ja ens han marcat i que hem de mirar com la defensem. Seguim tenint ocasions, marquem un gol, l'Oscar, però l'arbitre no dona continuació a l'acció i anul·la el gol. En els últims minuts ens queixem molt de que el nivell defensiu del Cuatro Vientos puja i l'arbitre no vol xiular les faltes. Així i tot en una jugada en atac estàtic, movem la bola amb molt de criteri i ràpidament i el Jordi és queda sol i fa el tercer. Un altre gran gol.
Queda poc i sembla que tenim a tocar la victòria, però a falta de 1 minut un altre gran gol. Llançament de cullera des de mig camp que entra per tota l'escaire i que dona la volta a la porteria, tornant a sortir. L'arbitre dubte en senyalar el gol. Però clarament li vam dir que ho era. Quin golarro i a falta de tant poc.
A 10 segons del final la vam tenir, la possibilitat del quart, però no va ser.
Bon partit, molt igualat i que amb una mica de sort haguéssim pogut treure els tres punts.
Ara parem una setmana, per tornar d'aquí dos amb un partit bonic de jugar i en una bona pista com la de l'ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.


Resultat a la mitja part. Si els partits donessin punts pels resultats en aquest moment, més punts portaríem.

Abans de començar els components del CF Cuatro Vientos.

Part de la banqueta.

Alguns dels components de l'equip.

Les nostres figures, el pitxitxi i el nostre guanyador del Trofeo Trullols!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog