dijous, 12 de març del 2015

Jornada 9: Veterans CP Vilanova 4 - CP Malgrat A 7

Crònica del partit jugat el dimarts a la nit, i que podrien resumir amb un: "mientras la fuerzas aguantaron...".




Primera part que comença amb un gol amb pròpia porteria. Els jugadors del Malgrat van utilitzar molt aquest recurs de llençar des de qualsevol posició, buscant el contacte de la pilota amb el cos del porter per tal que aquest s'introduís la pilota. Així va arribar el primer.

El joc del Malgrat no era fluid i la nostre defensa impedia que el joc combinatiu d'un molt bon equip es realitzés. A partir d'aquí, d'una bona defensa i d'un bon Eduard parant els continus llançaments de lluny varem tenir varies oportunitats al contraatac. Però el porter visitant les parava.
L'empat arriba desprès d'un llançament exterior, la pilota queda morta i el Jordi remata. I als pocs minuts el mateix Jordi en jugada individual fa el segon.
Al final de la part el Malgrat puja la intensitat defensiva i la seva pressió ens fa demanar temps mort, començàvem anar justos de forces.
La segona part amb nosaltres per davant del marcador l'anem aguantant bé. Cal esmentar que no es va canviar de pista per una incidència a la pista. Això de posar-se "polvos" o "cera" a les defenses els porters a alguns els hi va millor que altres.... Coses de porters.



Seqüència de com vam intentar que l'Eduard jugués en aquesta porteria. Sort vam tenir de la bona sintonia amb els companys del Malgrat que van acceptar no canviar de camp a la segona part.

portàvem 10 minut i seguia la mateixa tònica, aguantem la pressió visitant i el marcador es nostre. Però un altre gol de rebot, i una contraatac molt ben executat, ens posen a lloc i per sota del marcador.
Aconseguim empatar a 3, gràcies a una jugada de veterans entre el Juanjo i el David, que culmina amb un ganxo llarg el David, que el teniem que gravar perquè molts nens amb els quals compartim pista i els hi ensenyem el que podem haguessin vist.
Però a 10 del final una blava a l'Eloi començava a indicar el declivi físic de l'equip. Aguantem amb 3 a pista i recuperem el jugador. Dos pèrdues al mig de la pista amb una d'elles aprofitada amb gol i una altre pèrdua que per aturar el contraatac l'altre Jordi de l'equip atura amb falta, suposa la segona blava del partit. L'Eduard para la falta directe. Som tres a pista. Aguantem com podem, però a poc de recuperar el jugador ens fan el 5è gol i que ja sentència el partit.
D'aquí al final cauen el 6è i el 7è molt ràpidament, i a dos del final el David transforma un penal escurçant les diferències, però que arribava tard i amb les forces al límit.
Amb els jugadors justos i amb aquest nivell de joc i exigència cal remarcar l'esforç que fa el nostre equip amb jugadors +50 que ho intenten de totes totes i que es mereixen el nostre reconeixement. Gràcies a ells som el que som també, Veteranuuuuus!
 
Tot un exemple, ell i el Salvador uns +50 com la copa d'un pi!
 
Bon equip el CP Malgrat, ens veiem aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog