dimarts, 3 de març del 2015

Jornada 9 : HC Montbui 5 - CP Vilanova Veterans 4

Crònica: Partit jugat el divendres a la nit. Anàvem justets d'efectius com molts dels últims partits. Així que no hi han fotos, ni una gran crònica detallada.
Així segons m'han comentat en la primera jugada del partit, l'arbitre xiula un penal per peus dins l'àrea. Aquest penal l'Eduard el va parar.
Seguidament a aquesta acció el partit va continuar amb una defensa individual per part de l'equip local i nosaltres amb una defensa zonal, com sempre.
Ells no aconsegueixen ocasions clares. Llançaments exteriors que molt bé l'Eduard s'encarregava de parar.
Com molts partits aquesta temporada ens avancem en el marcador el Jordi a jugada del David es queda sol davant del porter i fa el primer. I uns minuts més tard, en un contraatac el mateix Jordi fa el segon. Ja no es sorpresa que als inicis del partit anem per davant del marcador.
Ells demanen temps mort. Abans una tarjeta blava ens fa jugar en inferioritat però aguantem bé. Desprès del temps mort, a la següent jugada ells fan el seu primer gol, i durant uns minuts ens tenen controlats i remunten el marcador, empatant, però l'Oscar, a poc d'arribar al descans, en jugada personal, ens torna a posar per davant del marcador.
Segona part, durant 10 minuts el marcador no es mou hi ha molt de respecte i al equip local li passa factura el partit del dia abans contra el Barça. Desena falta del Montbui. El Jordi falla la directa i a la següent jugada ens empaten. Moralment quedem tocats. En aquest moment de "bajón" expulsen amb blava a l'Oscar, tornem a estar dos minuts en inferioritat. Aquest cop no aguantem i el 4-3 puja al marcador. I ja amb 4 a pista, i en un "pils-plas" fan el cinquè.
Demanem temps mort en un minut s'havia anat el partit. Però ho intentem i el Jordi fa el quart a falta de 5 minuts. En aquestes el Montbui té la oportunitat de sentenciar però la falta directe per la desena falta nostre no l'aprofiten i l'Eduard para la corresponent falta directe.
A falta de poc per acabar fem l'empat però ens anul·len el gol. No hace de decir nada más!!!!

Seguim disfrutant de partits ajustats, competits i sempre molt igualats, esperem que la sort també ens dongui la possibilitat de disfrutar d'una victòria.