dimarts, 24 de març del 2015

Jornada 19: FC Barcelona 10 - Veterans CP Vilanova 2

El partit jugat el dijous passat, va tenir dues parts, una que va durar 40 minuts. durant aquests 40 minuts el resultat era 4-2 i els veterans vilanovins estaven dins el partit. Un partit que anaven guanyant 0-2, amb gols del Carles (el seu primer gol a la lliga) i el Jordi. I que a la mitja part seguia sent favorable per 1-2.
A la represa, varem aguantar 15 minuts, quan ens van fer el 4art. A la següent jugada una pilota al pal, que podia significar el 4-3, va ser continuada i el Barça va fer el cinquè. A partir d'aquí una apissonadora va passar per sobre nostre, sense que poguéssim fer gaire cosa més que intentar que els minuts passessin ràpids. Vam jugar tots, vam donar la cara tots, i els vam tenir acollonits una bona estona, al final tant de "descaro" ho vam pagar i ens van passar per sobre quan les forces van dir prou.

Amb els nostres +50 varem començar el partit, i el premi el va tenir el Carles marcant el seu 1er gol de la temporada.

Resultat a la mitja part, sabiem que seria difícil i així va ser.

Resultat final, potser no ens mereixíem tants després de tot.

Foto final, amb els dos equips, quina pena no poder compartir taula al final, la pròxima segur que hi som.
I avui el Cuatro Vientos, esperem estar aquest cop fins al final del partit lluitant i competint per la victòria.