dilluns, 30 d’abril del 2012

22ena Jornada: Veterans CP Vilanova B 4 - Veterans CP Vilanova A 2

Crònica: Sembla que aquests partits estan "gafats". Semblava que la proposta d'acabar i fer-nos la foto com a bons companys acabaria sent realitat, doncs tot el partit va ser d'allò més disputat i competit, amb emoció, amb bones jugades, amb bones aturades per part dels dos porters, amb duresa i amb respecte, però a falta de 3 minuts pel final una topada entre dos jugadors va acabar amb un cop d'stick a les cames d'un d'ells.
Quedava poc, el resultat era clar, i CP Vilanova A veterà va decidir abandonar la pista, encara que en bon criteri el Fresquet va donar el partit per finalitzat, doncs el que es va voler amb aquesta acció es que per tres minuts la cosa no anés a més. Quina pena que cap dels dos equips no deixes fora els enfrontaments del passat i encetéssim en aquest partit un punt i apart en els derbis vilanovins.

A l'inici tots concentrats i sobretot contents de tenir un més entre nosaltres!!
Pel que fa al partit aquest va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, amb un CPV veterà B que últimament li està agafant les maneres a la zona que fa en defensa i que temporitza millor els atacs, així va ser que teníem les millors oportunitats, encara que un parell de contraatacs ben aturats pel  Marquez va fer que arribéssim als 15 primers minuts sense gols. Així que en una d'aquestes el David Parejo es queda despenjat desprès d'un contraatac nostre i en l'atac posterior un rebuig del Marquez l'aprofita, el David per llençar un fort tret de pala que es col·la i posa l'1 a 0. Al cap de 5 minuts el Juanjo en jugada personal posa el 2 a 0. Semblava tot controlat, però un llançament al pal del mateix jugador que podia ser el 3 a 0, es transforma en un  2 a 1, marcat per l'Òscar, tornem a començar. Joc pausat esperant el nostre moment i en una errada dels Veterà A a falta de 5 minuts per acabar la part el David Parejo es planta sol i gol! 3 a 1. Dedicat al seu fill, Gerard, que per primera vegada el venia a veure i que estava ben acompanyat per la seva mare.
Una cosa no anava bé, les faltes, portàvem 9 a falta de 5 minuts per acabar la part, no era per la duresa de les faltes, més aviat per picar tant l'stick contrari. ens ho hem de fer mirar.
Protestant una falta, el Juanjo no pensa en el temps i es "casca" una jugada sense sentit. La conseqüència, gol del Molina, 3 a 2. Finalitza la 1a part.

Mitja part "en el viejo pavellón".
A la segona, les forces comencen a defallir, tots notem l'esforç i els pocs canvis que tenim. En aquestes el veterà B aguanta deu minuts sense fer la desena falta, però aquesta cau.
Al marcador 3 a 2, però el David, el Marquez, el nostre porter, ens torna a salvar. 5 minuts desprès el Juanjo en acció individual i desprès d'una gran assistència de l'Eloi, fa el 4 a 2, quedaven 10 minuts i tot per fer i decidir, però el Veterà A es va obrir més en defensa i això va produir més accions clares perquè ampliessim el marcador, els pals o el porter ho van evitar. En canvi nosaltres en defensa no patim tant, fins que va arribar l'acció esmentada al principi. Quina pena!!

Final, 3:37 per acabar, quina pena repeteixo.
Va per tu "Luisito".
En definitiva que el CP Vilanova Veterà B segueix a la "pomada", no es desinfla encara que veient el "parte" d'accidents que va portar el post-partit, ens fa pensar que tindrem alguna baixa durant unes tres setmanes.
A veure que passa! Ara sembla que el divendres 4 jugarem l'ajornat amb el Cubelles, si ells poden, i desprès la Garriga, i desprès l'Esplugues, i desprès Barcino i per acabar el Calafell, ufffff!!! quins partits, quina motivació tornar a sentir les pessigolles a la panxa per tornar a competir. Ara amb sentit i esperit VETERÀ!! no ho oblideu!.
Aquesta és la conseqüència de ser un "pupas", desprès d'un mes sense jugar, l'altre dia un cop a la boca a Sant Cugat, i el divendres el dit trencat, ara ja saps que és ser un TOT un VETERÀ!!!
Algunes imatges cedides pels veterans del Calafell que varen assistir al partit:

Gràcies al Ramón per aquest reportatge, ets un crack!!