divendres, 13 d’abril del 2012

Jornada 21: CH Valldoreix - Veterans CP Vilanova B

Dimarts 17 d'abril a les 22:15 hores, a la població de Sant Cugat del Vallès partit de la 21ena Jornada de la Lliga de Veterans B, entre l'equip local, el CH Valldoreix que actualment i que presumiblement acabarà en segon lloc de la classificació, i la "banda" de veterans del CP Vilanova B, que estan per la part alta de la classificació encara que no per molt de temps.

Foto de la "BANDA", hi haurà algú més a la foto el pròxim partit?


Esperem que dues setmanes sense patins no passin factura, ho dubto. Esperem tenir gent que porta un mes sense veure-li el pel, ho dubto. Esperem que tinguem més sort en els canvis, ho dubto. Esperem que no ens costi tant fer gols, ho dubto. Esperem que no ens facin gols tant fàcilment, ho dubto. Esperem que el Valldoreix no tingui un bon dia, ho dubto. Esperem que la pista de parquet no sigui un problema pels patins veterans dels vilanovins, ho dubto. Esperem, esperem,....que sigui un bon partit i ens ho passem molt bé!!! D'això no en dubto. 
Així que serà el que serà però un partit d'hoquei patins amb dos equips on en la primera volta ja van disputar un partit molt igualat, fa pensar que potser també aquest cop ho serà o potser no, però al final el que queda són les anècdotes i els moments curiosos que sempre, desprès, omplen hores i hores de converses asseguts en una taula amb un bon sopar. Força Veterans!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog