dilluns, 2 d’abril del 2012

Jornada 20: Veterans CP Vilanova B 6 - FD Cassanenc 4

Crònica: Partit disputat el divendres a la nit al pavelló de la Plaça de les Casernes. Partit entre un equip de la part alta i un altre de la part baixa, on en el partit de la primera volta la diferència entre els dos equips va fer que tinguéssim un partit més tranquil del que varem tenir el passat divendres.

No se si va ser la pista, que va ser canviada per la disputa de la Copa 2.0 d'aquesta setmana, no se si l'empanada que portem a sobre, o que però va ser un partit molt i molt complicat.

Potser també va poder tenir a veure la joventut del porter del Cassanenc, que molt amablement va ocupar la plaça del vetarà que normalment ocupa la porteria d'aquest equip i que gràcies a la seva presència no es va tenir que ajornar el partit, encara que no tingués l'edat permesa o no tingués la fitxa el que importa es jugar, tot i que... si haguéssim perdut, que va estar d'un pel, no se si ens haguéssim plantejat protestar l'acta, però com que al final vam guanyar, que quedi com una anècdota més d'aquesta lliga de veterans tant apassionant!!

Anem al partit. Aquest va finalitzar la seva primera part amb una sorpresa majúscula!! Empat a 3.
Desprès que el marcador marquès el 1 -0, 2 - 0, 2 - 1, i, 3 -1,  i tot això en 10 minuts, semblava que el partit tenia la mateixa direcció que el de la 1a volta, però no. Un canvi desafortunat per part dels veterans vilanovins treien  de la pista un inspirat Eloi que va marcar 3 gols consecutius, va fer que l'equip perdés el referent inicial, i que en una pista que si agafaves molta velocitat perdies el control fins caure, i un Cassanenc aprofitant molt bé els contraatacs, que originava les aturades del porter visitant, va fer que que els vilanovins no estiguessin còmodes, que no controlessin el partit i sumat la falta de gol que ja portem arrossegant uns quants partits, va donar vida als gironins fins aconseguir l'empat.

A la mitja part les instruccions eren les de pressionar més que ja ens arribarà el gol. Però vet aquí, que el Casssanenc en una serie de rebots va engaltar un xut que es va col·lar entre el cos del nostre porter amb la mala sort de ser gol. 3 a 4 i faltaven 15 minuts. El Veterans del CP Vilanova no trobàvem la manera de fer gol.
Temps mort a falta de 12 minuts. A veure si canviem la tendència. El Cassanenc acabava d'enviar una bola al pal a porteria buida podia ser la sentència per part d'ells, però la sort ens va acompanyar aquest cop.
El David no parava de repetir: "..ja arribarà..., tranquils que queda temps, va ànims, els tenim però no fem gols, però segur que arribarà, vamos!!!.
El nostre porter, que gran!!! Va estar tota l'estona animant i aguantant l'equip moralment.
Fins que el Juanjo va decidir en dos jugades aillades. Una primera a la desesperada, recollint la pilota des de el seu camp i ell contra tres aconsegueix xutar la pilota pel centre de la porteria, el porter sorprès i gol!!! Empatem i queden 8 minuts. en aquest moment l'equip visitant estava a una falta de les 10 acumulatives i nosaltres 6, però va tardar en arribar la falta.
Falten 2 minuts una acció al mig del camp i quan els dos equips estaven empatats en el marcador a faltes, l'arbitre marca la desena del Cassanenc. El Juanjo torna a encarar la porteria aquest cop amb més pressió i no falla , gol!!!
Dos minuts i guanyem, no ens ho creiem. Comentem que no em de fer falta, comentem de controlar més la bola, comentem que em d'estar més atents en defensa, i en una bola tallada per l'Eloi en defensa permet la sortida ràpida del Torru, que sentència!! Amb sort, però fa gol!!! Queden segons i al final ens em emportat els punts, quin patir!!

Aquestes cares d'esgotament, alegria i sobretot d'haver patit, molt i molt i molt, eren les que teniem a l'acabar. Tres punts més a la butxaca, i tots de vacances.

Resum, si seguim sense fer gol la gran quantitat d'oportunitats que fallem patirem molts partits. A veure si ens centrem més, i ens posem les piles que ja toca.
Veterans bones Vacances per aquells que en tinguin i si no ja aneu pensant que ens tornarem a veure el dia 17 contra el Valldoreix, a no ser que abans juguem el pendent contra el Ripollet. Així que estem a les portes de la part més dura del calendari i em d'estar tots disponibles i motivats. Ànims companys, a disfrutar de grans partits!!