dilluns, 4 de novembre del 2013

15a Jornada: CP Sant Celoni B - Veterans CP Vilanova

El partit de la 2ona jornada ha quedat ajornat i el que farem és jugar el partit corresponent a la segona volta amb el Sant Celoni.
Aquest partit tindrà lloc a les 22:30 a Sant Celoni, a qui volem agrair la seva predisposició a aquest canvi, com també al equip del mateix club que juga la lliga A i als companys Calafallencs que han adalentat 30 minuts el seu partit per poder jugar a lates hores de la nit nosaltres. Moltes gràcies a tots!!

La disponibilitat de tenir la pista interior de les Casernes, aquest any es complicat, el Club té quasi totes les hores donades i no tenim accès a ella, a la mateixa hora entrena el juvenil i el sub23 i a vegades com aquest dimarts juga l'OKlliga. Per cert en faig un recordatori, CP Vilanova - Liceo, un partidàs!!

Així que ens toca jugar a la nova pista exterior, però de moment aquesta no està en condicions per jugar. Esperem que en dues o tres setmanes algú hi pugui patinar, perquè ara mateix es impossible.
Ahir els portuguesos abans de la final U15 ho varen voler provar, però no van durar ni 30 segons sobre la pista per por a lesionar-se. Confiem amb la paraula de l'ajuntament que assegura que en dos tres setmanes si podrà patinar.

De moment els veterans vilanovins estan convocats per jugar a les 22:30 a Sant Celoni divendres, esperem que siguem més i estiguem més encertats cara a porteria que l'últim partit.

En aquesta pista ens esperen divendres i per sopar també!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog