divendres, 15 de novembre del 2013

3a Jornada: HC Les Franqueses 1 - Veterans CP Vilanova 2

Crònica: Dimecres a la nit ens vam desplaçar a les Franqueses, l'equip anava al complet, però quan vam arribar allà, un cotxe amb tres integrants dins, es van despistar i al final van arribar més tard que el gruix de l'expedició. Així va ser que el partit va començar sense  aquests tres jugadors.

Aquests som els 6 que vam començar!!
 El partit va començar amb un equip local molt atacant, sense especular gaire, dos, tres passes, i llançament a porteria, sense contemplacions i així va venir el seu gol, amb un xut centrat que va desviar el seu jugador d'àrea. Aquesta situació es va repetir i molt durant tota la primera part. Encara que miràvem de posar remei, la pista de ciment, ràpida, enganxava a estones, relliscava en d'altres, molt ample i sobretot una bona circulació de pilota per part de l'equip local feia que la defensa vilanovina naufragues una vegada i una altre. Així i tot quan ens tocava atacar, encara que no amb molt d'encert teníem les nostres opcions, i també els nostres contraatacs, però la bona actuació del porter de les Franqueses impedia que poguéssim fer l'empat. Però aquesta arriba a 5 minuts d'acabar la primera part, una contra de dos per dos, entre el Jordi i el Juanjo, acaba amb el gol del Jordi. I amb empat arribem a la mitja part.

Aquest era el resultat a la mitja part i quasi el partit acaba igual.
La segona comença amb una proposta visitant de tenir més calma i tancar-nos més en defensa, aquestes modificacions en el joc, comencen a tenir resultat, però els pals, el desencert davant de porteria i una vegada més, la bona actuació del porter local, feien que el marcador no es mogués.
El partit llavors arriba als deu últims minuts, aqui les forces s'equilibren i les Franqueses té oportunitats per posar-se un altre cop per davant, i aquí apareix l'Edu amb dues grandíssimes parades, una amb el casc i una altre a un llançament fortíssim a l'escaire,...però realment la sort va estar de cara quan en una jugada desprès de diversos rebots, la pilota lentament toca el pal i quan sembla que entrarà, aquesta segueix la línia paral·lelament i el Jordi la treu,....uffff!! quin respir!! Sabíem que qui marquès s'emportaria el partit.
I a falta d'un minut en una jugada del Juanjo que se'n va de dos, en comptes de xutar ell, fa un pase al segon pal on el Jordi remata dues vegades, perquè a la primera la para el porter i en la segona gol.

Tres punts i cap a casa, gran partit molt disputat, on podia haver guanyat qualsevol dels dos, i on el resultat més just hagués estat un empat, i on cal destacar les actuacions dels dos porters. Aquest equip de les Franqueses juga i deixa jugar, una gran incorporació a la Lliga de Veterans i a demés amb un restaurant a peu de pista que va fer les delícies dels visitants i locals en un post partit espectacular!! Ens veiem a la tornada i també amb un bon sopar.

Dimarts tocaria jugar a casa contra el Barcino, les condicions de la pista no garanteixen la seguretat dels jugadors d'hoquei, encara.
Així que em demanat als barcelonins, com vam fer amb el Sant Celoni, de canviar l'ordre dels partits i jugar a la seva pista, si no el partit es tindrà que ajornar. A aquestes hores encara no en sabem res al respecte, però segur que el Fabi i companyia, com grans veterans de la lliga que són, sempre tindrem la seva col·laboració.

Imatge del sopar amb un plat exquisit, "Vadella amb bolets", boníssim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog