dimecres, 20 de novembre del 2013

17a Jornada: CT Barcino A - Veterans CP Vilanova

AVUI JUGUEM!!!!

Gràcies a la col·laboració dels més veterans dels veterans de la lliga Catalana i també a la Federació avui podem disputar el partit corresponent a la 17ena jornada, ja que el que es tindria que jugar a Vilanova, encara no es pot fer per les condicions de la nova pista remodelada i que encara no està per jugar i patinar.

Així avui a les 21:30 el veterans vilanovins tindràn el quart partit en aquesta lliga i el quart partit fora de casa, una nova revalida i cada cop més complicada, esprem que avui tornem cap a casa amb els tres punts i si més no amb sensacions diferents a les de la última jornada on el joc i sobretot les accions de cara a porteria millorin, doncs estem regalant moltes ocasions de gol i això ens complica els partits.