dimarts, 26 de novembre del 2013

Jornada 5: CH Valldoreix - Veterans CP Vilanova

Avui juguem a Sant Cugat el CH Valldoreix. Per cinquè partit consecutiu juguem fora de casa, i esperem tornar amb els tres punts un altres cop, però avui serà complicat doncs el parquet de la pista local i sobretot que tindrem davant un equip conjuntat vetarà, amb noves incorporacions i que ens coneixem molt bé, farà que sigui una vegada més un partit força igualat.

A les 22:15 tindrà inici aquest partit interessant per nosaltres doncs sense encara tots els efectius estem traient els partits endavant i també per anar agafar minuts de cara als pròxims compromisos que ens venen, primer l'Esplugues que amb el veterà de Moya a la porteria serà possiblement el primer partit que juguem a la pista nova, i passat el pont i abans de vacances de Nadal desplaçament a la complicada pista del G.E.i E.G. que està molt fort com a local i que costa de guanyar a la seva pista, i desprès de tres setmanes sense patins el derbi comarcal.

Quin mes que ens espera, per això seria bo començar avui aquest tram de partits amb un victòria, però de ben segur que costarà i ens faran suar la camiseta, però això és bo!! Per això juguem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog