dilluns, 11 de novembre del 2013

15ena Jornada: CP Sant Celoni 1 - Veterans CP Vilanova 8

Crònica: Partit que en un principi es tenia que jugar a Vilanova, però la ja coneguda situació de la pista exterior de les Casernes va fer que canviéssim l'ordre del partit.
Els jugadors vilanovins es van desplaçar amb les baixes de l'Oscar, el Roger i d'última hora del Joan.
L'equip va començar amb massa tranquil·litat el partit intentant  tocar i tocar per buscar un forat a la tancada defensa local,... aquests forats els vam trobar amb passades al segon pal, en xuts de lluny i en segones jugades producte de les aturades del porter local, que en aquest període va estar molt encertat.
No vam estar gaire encertats i això va fer que cada vegada que sortia al contraatac el Sant Celoni, aquest fossin més perillosos i que el no tenir una diferència en el marcadors, ells es sentissin cada vegada més forts i confiats en la seva feina. A 5 minuts per acabar la primera part una contra de 3, acaba amb una passada enredera que de primera remata el Juanjo a l'escaire. Hem obert la llauna!!! a falta d'un segon per acabar la primera part el Jordi Orus finalitza una contra i dona aire a uns veterans vilanovins que es trobaven un pèl neguitosos pel resultat tant curt.

Al descans, uns reposant i altres posant!!!

Resultat a la mitja part, tot encara estava per fer!


Al començament de la segona s'inicia amb el recital del pitxitxi de l'equip el Jordi quan calenta el canell, hi han pocs porters que puguin amb ell, dos de seguits i partit sentenciat.
A la festa si suma l'Eloi amb dos gols més que donen tranquil·litat a l'equip, en una d'aquestes el Sant Celoni agafa l'equip una mica descentrat en defensa i en un xut de lluny aconsegueixen el gol de l'honor desviant la pilota davant de l'Eduard, que li feia il·lusió deixar la porteria a zero, però no va poder ser. Al final un gol del +50, el Carles, molt celebrat per tot l'equip.

Resultat final!

El Carles molt content saluda els companys veterans del Sant Celoni.
Partit a la segona part més tranquil i amb minuts per tots per anar rodant per quan partits més ajustats, encara que la primera part vam patir sobretot per no materialitzar la quantitat d'ocasions creades. Esperem millorar aquest aspecte de cara a pròxims partits.
Aquest cop no vam poder quedar-nos a sopar, la Fira de Vilanova reclamava al dia següent tenir que matinar. Gràcies al Sant Celoni per la seva predisposició a canviar l'ordre del partit i pels ànims dels jugadors del Calafell que es van quedar a veure la primera part del partit i que també van accedir a avançar el seu partit 30 minuts perquè juguéssim nosaltres desprès d'ells. Sou tots collonuts i una gran família de veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog