dijous, 28 de novembre del 2013

La pista exterior ja està en condicions!!!!!

Sembla que la normalitat desprès de 6 setmanes tornarà a les Casernes. Sembla que desprès de patir per les condicions de la pista exterior de les Casernes, aviat podrem posar-hi els patins, les rodes i disfrutar d'una instal·lació esportiva més i amb millors condicions que les que hi havien.
Els veterans vilanovins en fan un ús una hora i mitja a la setmana, però les categories base del Club Patí Vilanova utilitza durant tota la setmana durant més de 4 hores al dia. Més partits al cap de setmana.

Els veterans ens hem pogut adaptar a la situació canviant l'ordre dels partits, però la base del Club a vist disminuït el seu temps d'entrenament i sobretot la qualitat dels mateixos per el gran nombre de jugadors que s'acumulaven a la pista.

Gràcies a les gestions dels Coordinadors del club i el compromís del President, van exigir a l'ajuntament que la situació no s'allargues més en el temps. I així a estat que en una setmana la situació a donat un gir radical.

Això no treu que fer aquesta obra en mitjà temporada no ha estat la millor decisió. I que si s'hagués explicat a totes les parts implicades de quin seria el procés exacte per tal de poder-la utilitzar, moltes de les opinions contraries a la pista no haguessin sorgit.

Però ja està tot fet, així que només queda felicitar als qui han estat lluitant perquè la solució fos lo abans possible.


Aquesta brillantor ja no existeix, ara de ben segur que la foto és una altre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog