dijous, 21 de novembre del 2013

Jornada 17: CT Barcino 5 - Veterans CP Vilanova 7

Abans de començar els dos equips vam tenir un sentit record i un minut de silenci per la mort de la dona del arbitre J. Gómez. Descansi en pau.

Esperant al porter del Barcino, que va tardar 10 minuts llargs en sortir,... sense calenta no es pot començar Oscar!!
Alguns seguien escalfant altres xerraven i esperaven per començar.
Crònica: el partit va tenir inici més tard del normal,... però va començar amb uns Veterans vilanovins ben possessionats i amb les idees clares de com es tenia que jugar, i així que poc a poc i aprofitant que el porter local no havia pogut calenta els gols van anar caient, com també les innombrables ocasions que vam tenir i que una vegada i una altre fallaven.
Els locals es veien desbordats, la veritat tampoc jugàvem un joc espectacular però si molt pràctic. vam anar introduint canvis i ells també, nosaltres vam seguir al mateix nivell i ells van obtenir una petita millora arribant amb més intensitat a la nostre porteria. El Jordi portava 4 gols a la mitja part, en va acabar amb 6, i un més del +50 Llambrich feien posar un 0 a 5 que podia ser més, per la quantitat de ocasions fallades.
Però va arribar el minut fatídic, no sabem si per deixadesa, per relaxació o per mèrits dels locals, que no van deixar en cap moment d'intentar-ho però a l'últim minut de la primera part ens en fan dos. Cares llargues a la mitja part doncs tota la feina ben feta durant 24 minuts l'havíem espatllat en un minut.

Aquest és el marcador de la mitja part

Aquest quan portàvem 6 minuts de la segona.

I aquest trenta segons més tard
Llavors en va encendre l'alarma, semblava que le Barcino podia arribar a empatar, però en tot moment els vilanovins van controlar la situació, les faltes personals van decidir, ells van fallar la seva, el Jordi Orus no. Així tornaven els dos gols de diferència i amb l'equip que havia començat el partit a pista.

Aquest és el resultat desprès de la falta directa transformada pel Jordi.
D'aquí al final varem tenir ocasions per fer-ne més però la bona actuació del porter local i el desencert dels jugadors veterans vilanovins, va fer que en féssim només un mes i de penal, i ells en una acció personal espectacular també en fessin un més. Tres punts més i dimarts un altre partit com a visitants, aquest cop per que toca per la jornada que estem. Esperem el pròxim poder-lo jugar a les Casernes, però això no ho sabrem fins d'aquí una setmana. Anirem informant.

Foto de la nostre "claca" infantil i femenina, gràcies pel vostre suport.