dimecres, 27 de novembre del 2013

Jornada 5: CH Valldoreix 5 - Veterans CP Vilanova 5

Crònica: Desplaçament complicat el que teniem ahir. I tal com va començar amb un Valldoreix jugant la pilota amb molt de ritme i tenint moltes ocasions, semblava que els tres punts aquest cop no els aconseguirem. Als 5 minuts una triangulació dels locals acaba amb una passada a l'interior de la defensa vilanovina. Mig gir i llançament de cullera per l'escaire.
No pintava el partit gaire bé, però vam ajustar la defensa i amb un xic de sort, desprès d'un xut llunyà el porter no treu la pilota correctament i el rebot l'aprofita el Jordi per fer el primer dels 5 de la nit.
El partit entra llavors en un respecte mutu per part dels dos equips fins que una jugada del Juanjo, acaba  en una passada al segon pal que aprofita molt bé el Jordi per posar-nos per davant del marcador.
Els locals segueixen amb un bon ritme de joc i així tenen un nombre elevat d'ocasions que un bon Eduard atura una darrere una altre. 

Inici de la segona, nosaltres introduïm canvis en l'equip entren els +50 a la pista, la conjura és defensa i defensa, i sobretot fer les coses fàcils.

Bon equip i bona pinya dels locals!

Aquí la nostra banqueta, amb una visita sorpresa! Gràcies Lluis per la visita t'esperem en més partits.

El Jordi i el Carles, bon tàndem atacant!
Durant 15 minuts els locals es van veure desbordats per tres accions del Jordi espectaculars, sobretot el 5è gol va ser de traca i mocador, i amb els +50 a pista, el Carles i el Joan, es van viure els minuts més tranquils i plàcids de la nit.
Però a partir del cinquè i quan es veien amb tot perdut els locals canvien la seva manera de jugar, més oberts, més ràpids, i ni els canvis, els temps morts, ni res de res va fer que poguéssim reaccionar. L'oxigen se'ns havia acabat, dos contraatacs i un llançament desviat van posar l'empat al marcador. 
Ells amb l'empat a falta de 5 minuts van fer un pas en darrere i ja no es va moure el marcador, les forces estaven al límit en un partit molt ben jugat, pels dos equips, i on les rotacions dels locals van fer que ells arribessin a la part final més sencers que nosaltres. La nostre reflexió final és que hem de aprendre a fer aquests canvis abans per tal de dosificar millor les forces. Empat just per el joc dels dos equips. 
Per cert portem dos partits amb una actuació arbitral correcte, mai direm perfecte doncs xiular és molt complicat, però realment felicitar a l'àrbitre, com també als companys veterans del Valldoreix i Barcino, els nostres dos últims rivals per la seva veterania i esportivitat.

Ara una setmana sense partit. Sembla que podrem entrenar a la nova pista. No vull ser "gafe", per això escric que sembla, doncs el nou tractament que li estan fent a la pista podria fer que aquesta estigues en condicions per patinar-hi i jugar. Dilluns vaig patinar en un tros petit ja tractat i anava bé, la resta estava per fer. Avui tornaré a provar-la. Us aniré informant, jo de mentre's creuaré els dits per tal de que recuperem una pista, que pels veterans és important, però ho és més per la base del Club Patí Vilanova que porta 6 setmanes sense poder entrenar amb la previsió i coordinació que s'havia establert al juliol,... i que gràcies als pares i a la seva voluntat de adequar-se a les necessitats han adaptat el seu temps al que exigia la situació.
Creuem els dits i esperem el 10 de desembre poder jugar el nostre primer partit com a locals.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog